Samenwerking

Samenwerkingspartner

Ik werk samen met Karin Kortmann. Karin past onder andere psychologisch onderzoek toe, wat aan kan sluiten bij de beeldende therapie wanneer hier vanuit de cliënt/ouders van de cliënt vraag naar is.

Karin Kortmann.
Karin Kortmann is neuropsycholoog. Ze heeft een praktijk (Praktijk leerkracht) in Nuenen voor kinderen en jongeren en hun ouders. Karin houdt zich bezig met de manier waarop je hersenen informatie verwerken. Het leren gaat niet bij alle kinderen vanzelf. Het concentreren of het leren (lezen, rekenen, plannen, onthouden) gaat moeilijker. Je kind kan niet lekker in zijn vel zitten. Karin gaat samen met het kind en de ouders op zoek naar hoe dit komt. Als je weet wat er aan de hand is kun je het ook weer oplossen. Elk kind heeft de kracht om tot leren te komen. Elk kind heeft zijn eigen LeerKracht. Het enige wat soms nodig is wat hulp om weer op weg te komen. In haar praktijk in Nuenen is iedereen die zich hierin herkent welkom! De hulp is kortdurend, praktisch en positief van aard. 

Karin Kortmann – www.praktijkleerkracht.nl

 

De beeldende bevinding staat open om samen te werken met andere zorgprofessionals. Wil je vrijblijvend kennismaken, neem dan telefonisch contact met me op of stuur een mailtje