Tarieven

De beeldende bevinding - vaktherapie - Eindhoven - Beeldende therapie - Creatieve therapie, therapie, emoties, hulp, helpen, Sabrina, Sabrin

Telefonische kennismaking
Kosteloos

Intake (45 minuten)
€78,-
De problematiek en de behandelovereenkomst worden besproken.
Concrete afspraken worden gemaakt ten opzichte van de behandeling.

Consult
€78,-

– Individuele sessie (60 minuten)
– (Tussentijdse) evaluatie (60 minuten)

Afmelden
Het consult wordt in rekening gebracht wanneer de afspraak binnen 24 uur wordt afgezegd.

Schriftelijk (tussentijds of eind) verslag
€78,-


Vergoedingen

Zorgverzekeraars
Vaak vergoeden zorgverzekeraars gedeeltelijk of geheel beeldende therapie (ook wel vaktherapie genoemd) vanuit de aanvullende zorgverzekering. Wil je weten of jouw zorgverzekeraar vaktherapie vergoed? Neem dan contact op met je zorgverzekeraar of kijk op de website: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/vaktherapie#vergoedingen

DBC
Wanneer je al in behandeling bent bij een psychiater, psycholoog, of psychotherapeut en er is een DBC geopend, dan kan vaktherapie worden ingezet als 2e lijns behandeling.

Gemeente (jeugdhulp)
De beeldende bevinding heeft contracten met verschillende gemeenten. Wanneer het kind/jeugdige woont in een van de gecontracteerde gemeenten, dan kan de beeldende therapie vergoed worden. U dient dan een verwijsbrief van de huisarts aan mij te overhandigen, waarna ik de aanvraag bij de gemeente kan doen. Met onderstaande gemeente heeft De beeldende bevinding een contract:

  • Helmond en de Peelgemeenten –  Helmond, Asten, Deurne, Gemert-Bakel, Laarbeek en Someren.
  • Dommelvallei+ – Geldrop-Mierlo, Nuenen, Son en Breugel en Waalre.
  • Regio Eindhoven – JEUGD Bergeijk, Best, Bladel, Cranendonck, Eersel, Heeze-Leende, Oirschot, Reusel-De Mierden, Valkenswaard en Veldhoven.

Werkgever
In het geval van arbeid gerelateerde problematiek kan er beroep worden gedaan op de werkgever. U kan dit aanvragen bij uw werkgever of bedrijfsarts.

 

Tijdens de intake kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden wat betreft de vergoedingen.