Werkwijze

De beeldende bevinding - vaktherapie - Eindhoven - Beeldende therapie - Creatieve therapie, therapie, emoties, moeilijk, hulp, helpen, Sabrina, Sabrina Klein Breteler, autisme, emotie, emotie-regulatie, moeite, zwaar, psychische hulp, sociaal-emotionele problematiek, sociaal, sociale-vaardigheden, training, sociale-vaardigheden training, SoVa training, niet lekker in mijn vel, hulpeloos, alleen, eenzaam, tekenen, faalangst, bang, boos, verdriet,

Procedure

Aanmelding
Aanmelden kan via de website (Contact), maar je mag ook e-mailen naar
info@debeeldendebevinding.nl of bellen op het  telefoonnummer  06 194 01 494.
Ik ben niet altijd in de gelegenheid om op te nemen. Wanneer dit het geval is, spreek dan gerust mijn voicemail in of stuur een berichtje. Ik bel je dan zo snel mogelijk terug.

Er kan binnen twee weken een intakegesprek plaatsvinden, afhankelijk hoe flexibel je in dagen en tijd bent.

Intakegesprek
Hierin wordt de problematiek besproken en geef ik informatie over kosten, eventuele vergoeding en de duur van de therapie. Uiteraard is er ruimte om vragen te stellen.

Observatiesessies
De observatie bestaat uit drie therapeutische sessies. Hierin wordt de problematiek en de hulpvraag verduidelijkt. Na deze drie sessies worden de observaties besproken en er wordt een behandelplan geschreven.

Behandeling
De therapie start. We werken gericht vanuit je behandelplan en er wordt geëvalueerd op een nader overeengekomen moment.

Afronding
De therapie is afgerond. Bij de afronding evalueren we de gehele therapie en bespreken we eventuele vervolg stappen.